Αρχική Σελίδα

Shenzhen Okystar Technology Co., Ltd.

Κίνα Shenzhen Okystar Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
Αυτό είναι μια φανταστική πλατφόρμα πρόσβασης, διακριτική υπηρεσία και ένα προϊόν καλής ποιότητας.

—— Michael

Έγκαιρη παράδοση. Και η υποστήριξη είναι καλή και γρήγορη.

—— Weree του Ντάνιελ

Είμαι Online Chat Now

Shenzhen Okystar Technology Co., Ltd.

1 2 3 4 5
companyPics.title0 companyPics.title1 companyPics.title2 companyPics.title3 companyPics.title4
περιοχή υποδοχής περιοχή εργασίας
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Πωλητής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Μάρκες : okystar
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~120
Ετήσιες πωλήσεις : 3000000-5000000
Ιδρύθηκε Έτος : 2005
Εξαγωγή pc : 50% - 60%

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

        Η επιχείρησή μας είναι κύριος προμηθευτής στην Κίνα ειδικευμένη στο σύστημα εγχώριας αυτοματοποίησης. Έχουμε τον επεξεργαστή αυτοματοποίησης, που εξασθενίζει τις ενότητες (ΔΆΛΙ, 0-10V και Triac), τους αισθητήρες και την οθόνη αφής, κ.λπ. Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούν ευρέως σε: Κατοικημένος, εμπορικός, βιομηχανικός, αρχιτεκτονικός, ψυχαγωγία, ψυχαγωγικός, υγειονομική περίθαλψη και εκπαίδευση.
Έχουμε την ομάδα τεχνικής υποστήριξης για pre-sales την υπηρεσία καθώς επίσης και μετά από τις υπηρεσίες πωλήσεων. Παρέχουμε το cOem και την υπηρεσία ODM, υψηλός - τα ποιοτικά προϊόντα θα παράσχουν μόνο.

 

 

 

Μάρκετινγκ 

        Η επιχείρησή μας είναι δεσμευμένη να αναπτύξει τα νέα προϊόντα για την καλύτερη χρήση. Η ευνοϊκή για το περιβάλλον και μείωση κόστους είναι ο σκοπός μας. Με τη νέα τεχνολογία, έχουμε τις καλές ανατροφοδοτήσεις αφθονίας από τους πελάτες μας. Και μέχρι στιγμής, οι πιστοί και πιθανοί πελάτες μας παγκόσμιοι συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, μερικών χωρών της Ευρώπης και των χωρών της Ασίας. Στοχεύουμε να παρέχουμε το καλύτερο στους πελάτες όπως μπορέσαμε.

 

 

Επιχειρηματικό όραμα

         Η πίστη του Okystar είναι: «Ο έλεγχος τα φω'τα, ελέγχει τη ζωή.» και ο στόχος μας είναι «οθόνη αφής, αγγίζει τον κόσμο» δοκιμάζουμε πάντα το καλύτερό μας για να προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες και τις ανταγωνιστικότερες τιμές με υψηλό - τα ποιοτικά αγαθά για τον πελάτη μας, αυτό είναι ο τρόπος που κερδίζουμε τους πελάτες μας και την αγορά.

 

 

 

Παραγωγικότητα

          Είμαστε μια από τις εσωτερικές επιχειρήσεις πρωτοπόρων που κυριαρχούν τις διαφορετικές μεθόδους εξασθένισης. Το εργοστάσιό μας μπορεί να παραγάγει τις ενότητες μεγαλύτερες από 1000pcs κάθε μέρα. Το προσωπικό εργοστασίων είναι ειδικευμένο. Κάθε ένα από τα προϊόντα μας έχει ένα συγκεκριμένο ποσό του αποθέματος. Η ταχύτητα παράδοσης και η ταχύτητα συσκευασίας είναι πλήρως εγγυημένες. Έχουμε επιτύχει την πνευματική ιδιοκτησία εκατοντάδων.

 

 

Πλεονεκτήματα

       Η τεχνολογία Okystar έχει τις εκατοντάδες των διακεκριμένων διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας αυτή τη στιγμή οι οθόνες των όλων οδηγήσεών μας έχουν περάσει το Συμβούλιο Πολιτιστικής Συνεργασίας, τη FCC, το CE, το EMC, UL, ROHS και άλλες διεθνείς επιτακτικές πιστοποιήσεις. Τα προϊόντα μας αποτελούνται από το γραφείο ινών άνθρακα (διεθνής κύρια τεχνολογία) είναι φιλικά προς το περιβάλλον και περιβαλλοντικά προστατευτικά προϊόντα. Αυτό που είναι περισσότερος, οι άριστες πτυχές των προϊόντων μας είναι ελαφρύς, εξαιρετικά λεπτός, διαφανής και υψηλή πυκνότητα το βάρος είναι για το ένα τρίτο και το πάχος είναι για το ένα πέμπτο έναντι των προϊόντων στη βιομηχανία μας. Επιπλέον, η δομή εγκατάστασής της είναι κατάλληλη γιατί γρήγορα συγκεντρώστε και αποσυνθέστε (χρόνος ενός έκτου των οθονών άλλης επιχείρησης). Μετά από τα έτη εργασίας Ε&Α, τα προϊόντα μας έχουν γίνει ο ηγέτης στον τομέα οθόνης των οδηγήσεων ενοικίου.


Τεχνική δύναμη
        Στο στάδιο της παραγωγής και πριν από την αποστολή, καθένα από τα προϊόντα μας είναι επέρασε από την πολύ ακριβή επαγγελματική δοκιμή να εξασφαλίσει τη βέλτιστη ποιότητα και την άριστη απόδοση του προϊόντος. Επιπλέον, η επιχείρηση έχει επίσης τις θυγατρικές αφιερώνεται στην Ε&Α και την παραγωγή των κεραμικών μονωτών και το σφραγίζοντας πλυντήριο, αυτό είναι όχι μόνο καλό για τον ποιοτικό έλεγχό μας από την πρώτη ύλη, αλλά και το αγαθό για τον έλεγχό μας ολόκληρου του κόστους παραγωγής, προκειμένου να αυξηθεί το πλεονέκτημα ανταγωνισμού των προϊόντων της επιχείρησης στην παγκόσμια αγορά.

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Okystar Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. coco

Τηλ.:: 86-755-23578860

Φαξ: 86-755-23578860

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)